Overnatting

print.png email  .png

I Egersund er det for tiden litt begrenset med overnattingssenger. Deltakerne må derfor være innstilt på å være fleksible i forhold til overnatting sted. Festivalen prøver å få plass til alle. For å få en rettferdig fordeling av overnattingene skjer all booking av overnatting til festivalen. Vi har Grand Hotell som ligger midt i byen og Bens Cafe og motell som ligger ca. 12 km fra sentrum. I tillegg har vi hytter på to campingplasser ca. 10 min fra byen. Det er også mulighet for overnatting på flatseng på kulturskolen som ligger midt i byens "smørøye" , i den gammle bydel.

Bens cafe og motell

Ben's cafeBens cafe og motell ligger på Helleland, 12 km fra sentrum. Motellet ble åpnet i 1988 og har en god og moderne standard med 20 rom - et av dem tilrettelagt for funksjonshemma. Tross sin nærhet til E39, ligger motellet svært godt skjerma fra trafikken, - i landlige naturskjønne omgivelser. Mer info på benskafe.no.

Priser 2018 pr.døgn:

Enkelt rom: kr.720.- inkl. frokost

Dobbelt rom: kr.900.- inkl.frokost

 

Grand hotell

grand-hotell.jpgGrand hotell ligger i sentrum av Egersund.

Priser 2018 pr.døgn:

Enkelt rom : kr.985.- inkl. frokost

Dobbeltrom: kr.1320.- ink.frokost

3 sengsrom: kr.1640.- inkl.frokost

4 sengsrom: kr.1950.- inkl. frokost.

 

Hauen camping

Hauen campingHauen har flere ledig hytter i perioden festivalen varer. Hyttene har 1, 2 eller 3 soverom. Ligger på Eigerøy ca. 7 km fra sentrum. Mer info/priser på hauencamping.no.

 

 

 

svanevann.jpgSvanevatn aktivitetssenter

 

Anlegget er tilpasset funksjonshemmede og ligger helt ned til det ca. 1 km2 store vannet som er skjermet for annen trafikk og omgivelsene rundt er frie for annen bebyggelse. 13 sengeplasser. Booking går gjennom Fyrfestivalen.

 

Eigersund kulturskole

Kulturskolen i EgersundEigersund kulturskole ligger midt i sentrum . Muligheter for overnatting på madrasser/flatseng. Kr. 220 pr. døgn. . Rommene er av forskjellig størrelse og det er også tilgang på dusj og handikapp toaletter i bygget. Når det gjelder frokost samarbeider vi med Grand Hotell som ligger 50 m. fra kulturskolen.

Opprettet 17. november 2011 av Annbjoerg Elve Skofteland. Oppdatert 29. januar 2018